Amit a közösségi adószámról tudni kell

>> Tovább


    english

Cégünkről

A "TÖNKŐ-AUDIT" Könyvszakértő Kft. 1999-ben alakult, tulajdonosai belföldi magánszemélyek, többségi tulajdonosa és egyben a cég ügyvezetője Nagy Márta Mária okleveles könyvvizsgáló, adószakértő, akitől a társaság létrehozásának ötlete származik. Számviteli szakemberként már több mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezett 1999-ben. Mielőtt saját vállalkozás alapításába kezdett volna főkönyvelőként, később gazdasági vezetőként dolgozott különböző állami- és magánvállalatoknál. Kezdetben a "TÖNKŐ-AUDIT" Kft. kizárólag könyvvizsgálati munkák végzésével foglalkozott, majd később került sor könyvelési és adóügyi szolgáltatások bevezetésére. Ennek oka, hogy az ügyvezető a megelőző években végzett könyvelési munkákat az 1990-ben megalakult ACANTUS Kft. tevékenységén belül végezte, így természetesen a "TÖNKŐ-AUDIT" Kft. megalakulásakor örökölte a korábban létrehozott ACANTUS Kft. ügyfélkörét.

A "TÖNKŐ-AUDIT" Kft. alapításkori székhelye Nyíregyházán volt, amit 2002-ben áthelyeztünk Budapestre, majd a nyíregyházi iroda fióktelephelyként működik tovább. Ez a székhelyváltás a cég hosszú távú stratégiájának következménye, nevezetesen a vállalkozás jelen és jövőbeli ismertségének és elismertségének növelése. A "TÖNKŐ-AUDIT" Kft. eddigi ügyfelei kis- és középvállalkozások voltak. A cég szolgáltatásainak alapvető célja, hogy az ügyfelek teljes körű, szakmailag kifogástalan és hatékony munkát kapjanak, ami a kilencvenes évek végére "nehezen eladhatóvá" vált: a minél alacsonyabb áron dolgozó szolgáltatók kerültek előtérbe az általuk végzett szolgáltatások minőségétől függetlenül. Számos esetben előfordult, hogy a cég áldozatul esett az ilyen "hiénák" ügyfélvadászó tevékenységének - akár a Magyar Könyvvizsgálói Kamara etikai szabályait megsértve -, mégis az ügyfelek megelégedettségét jól példázza, hogy azok akik esetleg megszüntették a kapcsolatot társasággal, rövid idő múltán visszatértek.

Bár irodák Nyíregyházán és Budapesten nyíltak, a vállalkozás ügyfélköre az ország számos más településén működő cégeket is magában foglal. (Székesfehérvár, Nagykanizsa, Miskolc, Szigetvár, Beregdaróc) A cég alapításától kezdve rendelkezik nemzetközi kapcsolatokkal (Románia, Olaszország, Ausztria, Franciaország, Lengyelország, USA). Közel huszonöt külföldi tulajdonú magyarországi vállalkozás könyvvizsgálatát látja el.

Nagy Márta Mária
ügyvezető igazgató

 

 

   © Copyright 2004-2010. "TÖNKŐ-AUDIT" Könyvszakértő Kft. készítette a SEQUENT Kft.